Ja tack, jag tar del av erbjudandet helt utan kostnad!

  • Du får ett dokument med mina 5 bästa tips för att skapa regelbunden rutin för yoga / meditation
  • Du får en film på 20 minuter med tips på övningar att göra för att komma igång
  • Under 10 veckor får du 10 mejl med tips hur du enkelt kan utöka dina må-bra-vanor med såväl yoga som andra sätt i vardagen. 
Registrera dig här:

När du registrerar dig godkänner du integritetspolicyn

"Hej Pia! Tack för att du delar med dig så frikostigt av dina kunskaper. Idag har jag äntligen öppnat filmfilen. Och nu har jag bestämt mig att börja dagen med djupandning och de övningar du visade i filmen. Det är en stor fördel att jag kan plocka fram filmen lätt i mobilen. Jag är en människa som måste ha fasta rutiner och nu lägger jag till detta före frukost och morgongympa. Hälsningar Katrin"

"Hej Pia! Jättefina tips du ger!! Tack! Du förklarar enkelt och bra och det blir lättillgängligt :) Kristin"

"Hej Pia! Jag har tagit del av dina tips. Jag gillar dina lugna råd som jag verkligen ska låta ta mig framåt. Kram Ann-Gerd”

" Jag har sett och tagit till mig tipsen, väldigt bra och absolut genomförbart. Så fint och generöst du delar med dig. Jag har haft väldigt lätt tidigare att upprätthålla min yogapraktik på morgonen innan jobbet men så fick jag en lårskada i höstas och därefter har det varit lite motigt. Både filmen och tipsen har gjort att jag nu fått tillbaka motivationen. Vänligen Annelie Ringdahl"

Pia Hidenius

Kundaliniyoga- och meditationslärare inkl. Medicinsk Yoga, Gong- och Soundterapeut
Diplomerad coach (ICF)